http://hantverk.webblogg.se/

vita träd

Kategori: fotografera

länge sen nu.. fy på mig!
 
har varit verkligen fullt upp, umgåtts med folk, planerat livet, jobbat och så vidare. alltid kan man inte bestämma själv hur livet ska se ut, så även om jag från början inte ville det så ser det nu ut som att jag flyttar ner till knivsta. kommer att vara här ett tag nu, åtminstone till påsk, utan bl. a. symaskin och material till blyertsteckningar, vilket betyder att jag inte kommer att pyssla med sånt på ett tag. matlagning går inte så bra när jag är hos mamma och pappa, de har inte det jag brukar ha, andra folk lagar mat och sånt. någon gång ibland gör jag väl något.. fotografering går ju alltid, och stickning har jag med mig. så lite grann blir det här ändå. men det går inte lika lätt att vara kreativ när man bor såhär tillfälligt. nog för att jag har ett rum och så, men alla mina kreativ-saker är ju som kvar i luleå...
 
iallafall, jag älskar att gå promenader på kvällskvisten när träden är vita. ibland är de fluffigt vita, så de ser ut som täckta av moln. det är så underbart, men ibland ser de mer ut såhär..
 
jag bara älskar det! det är som magiskt. vita gnistrande smala grenar, eller nästan som trådar. lite sådär immigt och kyligt i luften. 
 
haido!
- long

reaktioner


skriv din reaktion här: