http://hantverk.webblogg.se/

spjälsängsskydd

Kategori: sy

har fått i uppgift av syrran att sy ett spjälsängsskydd till dottern hennes. har varit lite fram och tillbaka med det där, först ett randigt tyg för den skulle vara till systerson. en madrass som skulle vara 'foder'. sen var det fram och tillbaka med snörena som ska sys fast. och varje gång säger hon 'du har väl inte börjat än?' :P haha, tur då att jag är lite seg. nu har jag nog fått de slutgiltiga intstruktionerna dock. 


ett spjälsängsskydd och ett rosa lakan
 
ska då ta det rosa lakanet och sy en kanal lika bred som skyddet, och lämna hål för snörena så att man kan lirka ut dom sen. måste göra det i flera delar eftersom skyddet är så långt. sen ska det bara vara tre delar på den (två kortsidor och en långsida), och den fjärde för sig så att man kan ta bort den från sängen om man vill. sen ska det sys på kanterna så att det rosa sitter fast i det gamla skyddet. behövs sy dit lite fler snören. 
 
får se hur det ska gå med det här, känner mig lite nervös när det ska vara spänt liksom, lite så att det ser ut som att rosa är originalfärgen. men det ska nog gå bra. det är ju det där med att ta risker, göra misstag och utvecklas. ;) 
 
haido!
- long

reaktioner

 • Johanna Fåglund - Fotograf & Makeup-artist säger:

  Sv: Hehe tack så mycket! :))
  Jag och min pojkvän hade tänkt länge på att ta en bilresa till Norge eftersom det är så himla fina landskap där och vi båda tycker om att fota och gå i naturen. Att det blev just Geiranger bestämde vi genom att kolla upp lite platser på internet och vi fastnade för detta stället lite mer. Hur fint som helst! Du borde åka dit någon gång :))

  Kommer bli en bilresa till sommaren igen i Norge, men vi tänkte till Lofoten denna gången. Har du varit där?

  Svar: ojdå, nu är det ju ett bra tag sen du skrev det där.
  på lofoten har jag varit 3-4 gånger. så vansinnigt vackert! magi på hög nivå om man så säger! :)

  blev det något av lofoten såhär med facit i hand? :)
  long

  2013-01-24 | 12:36:08
  Bloggadress: http://stargirlphoto.blogg.se/

skriv din reaktion här: